TÖBB,MINT 20 ÉVE A MAGYAR IPARBAN ÉS MEZŐGAZDASÁGBAN

Az Inter-Mix Mezőgazdasági Kereskedelmi Kft. 1998-ban alakult, 100% magyar magántulajdonként. Kezdetben borjak és tejhasznú tehenek takarmányozása volt a fő tevékenységünk. Cégünk a hosszú évek folyamán bővítette tevékenységét, mezőgazdasági, állattenyésztési és kertészeti gépek kereskedelmével, szervizelésével és alkatrész ellátásával.

15 éve foglalkozunk mezőgazdasági gépek kereskedelmével. A jövőbe mutató technológiáinkkal a legteljesebb formában kívánjuk támogatni partnereinket a szarvasmarha-tartás során. A gépkereskedelmi üzletág 2005-ben a Trioliet takarmánykeverő-kiosztó kocsik forgalmazásával indult. Ekkor még takarmányozási szolgáltatásunk kiegészítőjeként voltunk jelen a piacon a holland gyár termékével.
2009-től lettünk hivatalos importőre a szintén holland Giant derékcsuklós rakodógépeknek, 2011-től a német Holm&Laue, majd 2014-től a dán ColoQuick termékeknek.

Hivatalos importőrként a hazai állattenyésztési géppiac meghatározó szereplőjévé váltunk a Holm&Laue Milk Taxival és a ColoQuick koloszt-rumkezelő rendszerrel, melyet a termék professzionalitásának, valamint a stabil, megbízható mű-szaki háttértámogatásunknak köszönhetünk.

Új piaci szegmensként 2018 óta a mezőgazdasági szektor mellett sportegyesületek, létesítményüzemeltetők, kertészeti vállalkozások és építőipari cégek részére is nyújtunk megoldásokat a holland Giant és a cseh Seco termékekkel. A derékcsuklós rakodógépek és a fűnyírótraktorok hosszú távú be-fektetésként segítik a munkavégzést.
A Giant derékcsuklós és négykerék-kormányzású rakodógépei 76 lóerős teljesítményig 29-féle fix- és teleszkópos gémmel rendelkező típussal igyekeznek kielégíteni a felhasználók igényeit. Hidrosztatikus hajtásuk könnyű kezelhetőséget, gyors irányváltást és fokozatmentes lehajtást tesz lehetővé.
A Seco megbízhatóságával és kimagasló ár-érték arányával vált meghatározóvá az európai piacon. Univerzális fűnyírótraktorai a félprofesszionális kategóriába tartoznak. Különböző munkaeszközökkel és kaszákkal nyújt megoldást elhanyagolt bozótos részekre, vagy akár pázsitokra,elburjánzott, nádas, magas füves területekre is.

2012-től kezdve profi csapattal állunk az általunk értékesített termékek mögött, legyen szó új gépről, alkatrészről, garanciaidőn belüli vagy azon túli műszaki segítségről. Technikusgárdánk jól felszerelt szervizautókkal látja el a helyszíni szervizeket az ország teljes területén. Erősségeink közé tartozik a gyors reakció az értékesítés, valamint az alkatrész- és szervizkiszolgálás területén.  Csapatunkban régóta együtt dolgozó kollégák állnak a partnereink rendelkezésére, mely elengedhetetlen feltétele a professzionális kiszolgálásnak.

Az ország egész területén megelégedéssel használják gépeinket, referenciáink valós tapasztalatokon alapulnak.
Keressen bennünket bizalommal, vagy tekintse meg személyesen is gépeinket a Budapesti telephelyünkön.


Mérföldkövek a Holm & Laue-nál
1991 Cégalapítás és a HL 2000 és HL 25 borjúetetők fejlesztése
1994 Súlyfüggő etetésvezérlés az adagolón
1996 HL Joker borjúetető
1998 Nagy kapacitású Igloo 15 borjú számára
2000 H&L 100 borjúetető az első etető, amely 4 állomást lát el
2002 IglooSystem kültéri klímaszabályozás koncepció
2004 IglooVeranda, az első mobil istálló borjaknak
2005 A MilkTaxi elindítása
2006 MilkTaxi opciók pasztőrözési funkcióval is bővültek
2009 Együttműködés a Calf-Tellel, valamint a CalfGarden és a MultiMaxVeranda fejlesztése
2010 Együttműködés a ColoQuick-kel és a világ első holisztikus kolosztrum koncepciójának bevezetése
2011 FlexyFence hozzáadása a Calf-Tel kunyhóhoz
2013 A CalfGuide, az első web-alapú felügyeleti alkalmazás elindítása
2015 A HygieneStation elindítása a H&L 100-hoz
2016 MilkTaxi 4.0 SmartMixszel és Smart-ID-vel
2016 TwinHutch: az első kunyhó 2-3 borjúból álló kis csoportok számára
2018 Együttműködés a Calf-Starral és a DoubleJug bemutatása
2019 Az innovatív CalfExpert borjúetető bevezetése

2020 A ConceptBarn fejlesztése
2021 WeightControl mérlegrendszerrel bővült a termékpaletta
2021 Brix-TS érzékelő a CalfExpert szárazanyag-tartalmának pontos meghatározásához