Borjúetető eszközök a Holm & Laue-tól


A borjak nevelése csapatmunka. Együttműködünk Önnel, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást istállójához.
A modern takarmányozási technológia támogatja borjai természetes és fenntartható nevelését.
Jövedelmező borjúnevelés a modern technológiába történő költséghatékony beruházások révén.


Modern borjúnevelés a legjobban teljesítő borjakhoz
A borjúetetés technológiája támogatja Önt és csapatát nevelési céljai elérésében. Legyen szó borjúetetőről, MilkTaxiról, modern állatmérlegről vagy egészséges kültéri klímával rendelkező borjúistállóról: a Holm & Laue-nál megtalálja a megfelelő terméket. Szívesen támogatunk, mert mindketten rajongunk a borjakért.


5 érv, amiért a Holm & Laue termékeit válassza:

1.Értékeli az együttműködést a partnerség szellemében.
Értékesítési partnereinkkel együtt dolgozunk Önnel a megfelelő takarmányozási vagy tartási megoldás kialakításában borjai számára. Ha Önnek is ugyanolyan fontos az egyéni tanácsadás és a hozzáértő helyszíni kiszolgálás, mint nekünk, akkor mi ideális páros.
2.Egyedi megoldást keres, amely megfelel az Ön igényeinek.
Akár munkaerő-megtakarító megoldást keres vödrös etetéséhez, és egy MilkTaxi pontosan megfelelő lesz az Ön számára; akár a borjúetető automata etetése, akár a pasztőrözött teljes tej alkalmazása érdekli: közösen megtaláljuk a megfelelő megoldást. Megígérjük.
3.Egy átfogó koncepciót keres borjúneveléséhez.
A borjútakarmányozás mellett olyan tartási rendszereket és borjútartási megoldásokat is kínálunk, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Borjai egészséges üszőkké fejlődnek egészséges kültéri klímájú házban, tágas borjúbútorokkal, jégkunyhókkal és verandákkal. A takarmányozási technológia mellett a jól megtervezett tartási rendszer biztosítja az Ön sikerét a borjúistállóban.
4.Szeretné vállalkozását a jövőbe vezetni. "Azt tudod kezelni, amit mérni tudsz"
Technológiánk használata intuitív, és kényelmesen biztosít fontos kulcsadatokat a különféle médiákon. Az elemző eszközök alapot adnak üzleti döntéseihez.
5.Fontos számodra a minőség és a megbízhatóság.
És nekünk is. Ez azért van, mert nap mint nap támaszkodnia kell a takarmányozási technológiájára. Éppen ezért nagy jelentőséget tulajdonítunk termékeink minőségének. Tartósságuk és a borjúnevelési eredmények hatalmas javulása gyorsan megtéríti a befektetését. Ha pedig műszaki probléma adódna, szervizpartnereink azonnal megoldást adnak. Számíthatsz rá.


Holm & Laue etetési rendszer