TÖBB, MINT 20 ÉVE A MAGYAR IPARBAN ÉS MEZŐGAZDASÁGBAN

Az Inter-Mix Mezőgazdasági  Kereskedelmi Kft. 1998-ban alakult, 100% magyar magántulajdonként. Kezdetben borjak és tejhasznú tehenek takarmányozása volt a fő tevékenységünk. Cégünk a hosszú évek folyamán bővítette tevékenységét, mezőgazdasági, állattenyésztési és kertészeti gépek kereskedelmével, szervizelésével és alkatrész ellátásával.


15 éve foglalkozunk mezőgazdasági gépek kereskedelmével. A jövőbe mutató technológiáinkkal  a legteljesebb formában kívánjuk támogatni partnereinket a szarvasmarha-tartás során. A gépkereskedelmi üzletág 2005-ben a Trioliet takarmánykeverő-kiosztó kocsik forgalmazásával indult. Ekkor még takarmányozási szolgáltatásunk kiegészítőjeként voltunk jelen a piacon a holland gyár termékével.
2009-től lettünk hivatalos importőre a szintén holland Giant derékcsuklós rakodógépeknek, 2011-től a német Holm&Laue, majd 2014-től a dán ColoQuick termékeknek.

Hivatalos importőrként a hazai állattenyésztési géppiac meghatározó szereplőjévé váltunk  a Holm&Laue Milk Taxival és a ColoQuick koloszt-rumkezelő rendszerrel, melyet a termék professzionalitásának, valamint  a stabil, megbízható mű-szaki háttértámogatásunknak köszönhetünk.

Új piaci szegmensként 2018 óta a mezőgazdasági szektor mellett sportegyesületek, létesítményüzemeltetők, kertészeti vállalkozások és építőipari cégek részére is nyújtunk megoldásokat a holland Giant és a cseh Seco termékekkel. A derékcsuklós rakodógépek és a fűnyírótraktorok hosszú távú be-fektetésként segítik a munkavégzést.
A Giant derékcsuklós és négykerék-kormányzású rakodógépei 76 lóerős teljesítményig 29-féle fix- és teleszkópos gémmel rendelkező típussal igyekeznek kielégíteni a felhasználók igényeit. Hidrosztatikus hajtásuk könnyű kezelhetőséget, gyors irányváltást és fokozatmentes lehajtást tesz lehetővé.
A Seco megbízhatóságával és kimagasló ár-érték arányával vált meghatározóvá az európai piacon. Univerzális fűnyírótraktorai a félprofesszionális kategóriába tartoznak. Különböző munkaeszközökkel és kaszákkal nyújt megoldást elhanyagolt bozótos részekre, vagy akár pázsitokra,elburjánzott, nádas, magas füves területekre is.

2012-től kezdve profi csapattal állunk az általunk értékesített termékek mögött, legyen szó új gépről, alkatrészről, garanciaidőn belüli vagy azon túli műszaki segítségről. Technikusgárdánk jól felszerelt szervizautókkal látja el a helyszíni szervizeket az ország teljes területén. Erősségeink közé tartozik a gyors reakció az értékesítés, valamint  az alkatrész- és szervizkiszolgálás területén.  Csapatunkban régóta együtt dolgozó kollégák állnak a partnereink rendelkezésére, mely elengedhetetlen feltétele a professzionális kiszolgálásnak.

Az ország egész területén megelégedéssel használják gépeinket, referenciáink valós tapasztalatokon alapulnak.
Keressen bennünket bizalommal, vagy tekintse meg személyesen is gépeinket a Budapesti telephelyünkön.


Goliath

Profi egyedi mulcsozó kistraktor a legjobb alkatrészekből összerakva. Alkalmas minden olyan területre, ami más gépeknek már kihívás.

Crossjet

Hatékony mulcsozó kistraktor alacsony súlyponttal, differenciálzárral és V-profilú gumiabroncsokkal.  Elhanyagolt területekre.

Starjet

Fűgyűjtős fűnyíró kistraktor professziónális felhasználoknak. Alkalmas nagy ipari területek és sportpályák fűves területének ápolására.